Sokobanja sobe

Apartman Soko LUX se nalazi u prizemlju porodične kuće Nikodijević i veličine je 50m2 + terasa od 20m2. Apartman ima centralno grejanje i pogodan je za četvoročlanu porodicu. Apartman sadrži: spavaća soba sa bračnim krevetom, dnevni boravak sa ugaonom garniturom koja se razvlači, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, kablovska TV, WI-FI, terasa, parking i centralno grejanje.

Obuhvata: spavaća soba sa bračnim krevetom, dnevni boravak sa ugaonom garniturom koja se razvlači, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, kablovska TV, WI-FI, terasa, parking i centralno grejanje.

Broj kreveta: 2+2+1

Cena: 0 Eur

Kontakt ime: Vojkan
Telefon: 063/445-274 * 018/833-781

Pretraga

Video

Prognoza vremena

Sobe u Sokobanji

Želite da budete gost Sokobanje? Potrebana Vam je soba, apartman ili studio u Sokobanji? Na pravom ste mestu! Pregledajte najveću bazu smeštaja sa detaljnim opisom soba, apartmana, studia i privatnog smeštaja u Sokobanji. Ukoliko razmišljate o dolasku u Soko Banju, dopustite da mi učinimo prvi korak i na ovom portalu Vas upoznamo sa smeštajem u Sokobanji. Verujemo da ćemo velikom ponudom soba, apartmana, vila i studia u privatnom smeštaju olakšati vaš izbor. Sigurni smo da ćete se uveriti da je ponuda smeštaja na portalu sokobanjasobe.com najveća.

Ko je online?

Ukupno na vezi:

2

Na vezi u poslednja 24h:

160